Waarom Mercedes-Benz Certified

Zorgeloos rijplezier met een Mercedes-Benz Certified occasion. 

Bent u op zoek naar een occasion? Maar wel een die dezelfde comfort en zekerheid biedt als een nieuwe? 

Dan is er voor U Mercedes-Benz Certified:  Een tweedenahds Mercedes-Benz van Max. 6 jaar oud met 150.000 km. Alle Certified Occasions zijn onderhoudsvrij tot 6 maanden of 10.000 km na leverdatum en hebben 24 maanden garantie. De onderhoudshistoriek moet bekend zijn. Dus geen onaangename verrassingen voor u.

Bent u benieuwd naar ons aanbod van Mercedes-Benz Certified occasions? Kijk dan snel bij het aanbod of bezoek naar een Mercedes-Benz Certified dealer bij u in de buurt.


Kies voor de zekerheden van Mercedes-Benz Certified

 

Garantie

Bij een Mercedes-Benz Certified occasion heeft u een garantie van 24 maanden met uitgebreide Europese dekking. Uw kosten blijven in de garantieperiode beperkt tot die van regulier onderhoud en normale slijtage. Dus geen onaangename verrassingen. 

Connectiviteit

Mercedes me maakt uw leven makkelijker. Uw auto kan nu verbonden worden met uw smartphone om zo toegang te krijgen tot een breed scala aan digitale diensten. Bijvoorbeeld een diagnose van uw auto, inzicht in eerder gereden trajecten of hulp bij pech onderweg.   

Mobilo pechhulp 

Waar u ook bent, onze service is altijd dichtbij. Want ook als het even tegenzit, is het prettig dat u met een Mercedes-Benz rijdt. Als u onderweg een probleem hebt met uw auto, kunt u in heel Europa rekenen op snelle hulp ter plaatse. Meer dan 3000 service partners staan in heel Europa 24/7 voor u klaar. 


Omruilgarantie

Het kan gebeuren dat u zich na de aankoop bedenkt. De omruilgarantie van Mercedes-Benz Certified lost dit voor u op. U kunt uw auto binnen 2 weken of 2.000 kilometer omruilen voor een andere Mercedes-Benz Certified occasion. Informeer bij uw dealer naar de voorwaarden.


Proefrit

U kunt direct een uitgebreide proefrit maken met de auto van uw voorkeur. Ervaar zelf hoe een Mercedes rijdt.


Gegarandeerde kilometerstand

Bij Mercedes-Benz Certified heeft u absolute zekerheid over het aantal gereden kilometers van uw auto. De historie van elke aangeboden auto is namelijk volledig bekend. Daarom wordt een Mercedes-Benz Certified occasion dan ook geleverd met de Nationale Autopas (NAP).

FinanciŽle diensten

Mercedes-Benz Financial Services heeft verschillende financierings- en leasingmogelijkheden. Zo bieden we u ook op financieel gebied maatwerk.


 

Een complete inspectie

Elke Mercedes-Benz Certified occasion wordt voor verkoop gekeurd en op meer dan 100 essentiŽle punten gecontroleerd. Zo heeft u de garantie dat een Mercedes-Benz Certified occasion hetzelfde comfort en zekerheid biedt als een nieuwe Mercedes-Benz.

Inruil

Als u een Mercedes-Benz Certified occasion koopt, kunt u uw huidige auto inruilen. Kom bij ons langs, onze experts bepalen graag de waarde van uw auto.


Onderhoud

De onderhoudshistorie van elke Mercedes-Benz Certified auto is bekend. En we maken uitsluitend gebruik van originele Mercedes-Benz onderdelen. Want alleen het beste is goed genoeg om de veiligheid, het rijcomfort en de restwaarde van uw Mercedes-Benz optimaal te houden